BROUWERIJ WOLF BELGIË
Brouwerij Wolf maakt op ambachtelijke, professionele wijze bieren van hoge gisting. Een tweede gisting gebeurt op de fles en bepaalt mede het karakter van deze unieke, eigentijdse speciaalbieren. De diversiteit tussen onze bieren zorgt ervoor dat elke fijnproever hier zeker z’n gading kan vinden.
 
 

Wolf    Café 

Vanuit het merk Wolf zijn we gestart met het openen van een aantal leuke wolf cafés. Elke locatie heeft zijn eigen karakter maar natuurlijk hebben ze ook veel gemeen. Zo ben je overal zeker van een dagverse eetkaart, lekkere Wolf bieren, huisbereid roomijs ... Op dit moment zijn er 2 locaties: Wolf Langdorp en wolf Begijnendijk.

WOLF LANGDORP

Gelegen in een natuurgebied langs de oever van de Demer. Specialiteit: de lekkere BBQ eetkaart.

WOLF BEGIJNENDIJK

In dit nieuwe Wolf concept kan je genieten van de Super Promo Menu vanaf 9,90 euro.

WOLF LANGDORP

Prachtig gelegen in een natuurgebied langs oever van de Demer. Ideaal dus voor een prachtige wandeling of fietstocht. En daarna natuurlijk genieten van een heerlijke BBQ, een gevaarlijk lekker wolf biertje, huisbereid roomijs, ...

We bieden een menu aan waarbij je vanaf € 9,90 kan genieten van een verse soep, een hoofdschotel en een dessert. Maar probeer zeker ook onze specialiteit, de lekkere BBQ formule. Hier kies je tussen 2, 3 of 4 stukken vlees of vis en neem je a volonté van onze uitgebreide salad bar.

OPENINGSUREN

maandag: vanaf 11u30

dinsdag: vanaf 11u30

woensdag: vanaf 11u30

donderdag: vanaf 11u30

vrijdag: vanaf 11u30

zaterdag: vanaf 11u30

zondag: vanaf 11u30

keuken: open tot 21u00

+32 (0) 16 369 809

WOLF BEGIJNENDIJK

Het dorpsplein van Begijnendijk krijgt een volledige make over. In het nieuwe gebouw centraal op het plein vind je Wolf Begijnendijk. 

Dit zeer gezellig, modern ingerichte eetzaakje is een zelfbedieningsconcept waar je zowel lekker kan tafelen maar ook uithalen voor thuis. 

 

Net als in Wolf Langdorp kan je hier genieten van onze promo menu met elke dag verse soepen, gevariëerde dagschotels en desserten.

OPENINGSUREN

maandag: van 11u30-21u00

dinsdag: van 11u30-21u00

woensdag: van 11u30-21u00

donderdag: van 10u00-21u00

vrijdag: van 11u30-21u00

zaterdag: van 11u30-21u00

zondag: van 11u30-21u00

keuken: open tot 20u00

Dorpsstraat 2

3130 Begijnendijk

+32 (0) 16 670 189

 
 

Super Promo Menu

Tijdens de wintermaanden kan je bij Wolf genieten van super promo’s. De hele week kan je genieten van een Super Promo Menu. Voor vanaf slechts 9,90 euro krijg je een verse soep, een hoofdgerecht en een dessert. Elke dag is er een keuze tussen 2 soepen, 2 hoofdgerechten en 2 dessertjes.

 

Home Delivery

Wolf levert uw promo menu ook aan huis. We leveren elke dag uw maaltijd warm tussen 11u en 13u of tussen 18u en 20u. Ook hier kan je elke dag kiezen tussen 3 verschillende hoofdgerechten. Een dagsoep en een dessertje is altijd inbegrepen in de prijs. We leveren in deze regio’s:

AARSCHOT • LANGDORP • GIJMEL• RILLAAR• WOLFSDONK• GELRODE• BAAL• TREMELO• PIJPELHEIDE• BOOISCHOT• RAMSEL• BEGIJNENDIJK • BETEKOM

 

Bestellen in Wolf Langdorp of Wolf Begijnendijk:

• Vraag naar het bestelformulier in Wolf Langdorp of Begijnendijk.

• Reken af aan de kassa.

• Uw bestelling wordt op de aangegeven dag geleverd.

 

Bestellen op www.wolfdelivery.be:

• Vul je bestelling in op www.wolfdelivery.be en reken uw bestelling af.

• Uw bestelling wordt op de aangegeven dag geleverd.

Take Away

Al de gerechten van de maand menu kan je nu ook uithalen voor thuis. 

We hebben verschillende mogelijkheden:

1. Koud uithalen en thuis opwarmen:

Elke dag serveren we een menu met 2 gerechten die dagelijks variëren. Je kan deze gerechten ook bestellen om uit te halen. Je kan enkel de gerechten uithalen die die dag op het menu staan. Uw maaltijd wordt verpakt zodat je het thuis met de microgolfoven (even wat gaatjes prikken in de folie) kan opwarmen.

2. Warm uithalen om direct op te eten.

Wil je een dagmenu warm komen uithalen. Dan kan je deze hier bestellen op de dag van het menu.

3. Wolf Welpjes

Wat zijn Welpjes? We zitten in het huis van de wolf. Letterlijk is een welpje ‘het jong van een wolf, een klein wolfje’. Onze welpjes zijn gerechten die in kleine zakjes verpakt zitten en die je kan uithalen voor thuis. Elk welpje is 1 portie voor 1 persoon. Leg ze thuis in kokend water of knip het zakje open en zet het even in de microgolfoven. Wil je een grotere portie? Een verpakking voor 5 personen is ook mogelijk. Deze moet je wel op voorhand bestellen.

Bolognaisesaus: € 3,90 • Videevulling: € 4,90 • Stoofvlees: € 4,90

 

Wolf brengt een uitgebreid assortiment aan producten, geboren uit de passie voor het leven. Snuffel via onderstaande knoppen tussen bieren, wijn, koffie, kledij, accessoires geschenkverpakkingen en zoveel meer. 

Vind meer info over de producten in onze webshop of bezoek de Wolf Brandshop in Betekomsesteenweg 76, 3200 Aarschot.

BIER

KOFFIE

WIJN

KLEDIJ

ACC.

GIFTS

 

+32 (0) 16 413 063

+32 (0) 16 369 809

+32 (0) 16 670 189